Om Kafe Sjøsprøyt

Velkommen til vårt sjarmerende tilholdssted midt i hjertet av Hitra Hurtigbåtterminal på Sandstad. Vår beliggenhet gir oss den unike fordelen av å være synlige fra det øyeblikket du stiger av båten.

 

Hurtigbåtene går jevnlig mellom Trondheim og Kristiansund, og de møtes her hos oss. Vi er omtrent 1 time og 45 minutter unna begge byene, noe som gjør oss til et ideelt stoppested for reisende.

 

På hverdager har vi tre avganger, èn avgang på lørdager, og to avganger på søndager. Terminalbygget vårt er rett ved utgangen av tunnelen på Hitra-siden. Her finner du også spennende utstillinger fra Kystmuseet, som formidler historien og utviklingen av havbruksnæringen, fra settefisk til ferdige produkter. Hitra Turistservice, som tilbyr utleie til fisketurister og salg av fiskeutstyr, er også til stede i samme bygning. 

Arrangementer

Vi har gleden av å være vertskap for en rekke arrangementer, fra intime barnedåper og konfirmasjoner til verdige minnestunder.

 

Vi tilbyr skreddersydd matservering for alt fra små, intime grupper på 3-4 personer til større forsamlinger på opptil 50 personer. De velutstyrte og innbydende rommene skaper den perfekte ramen for enhver begivenhetm og atmosfæren vil alltid være preget av varm gjestfrihet og profesjonalitt. 

 

Ikke bare det, vi leverer også våre velsmakende retter til private arrangementer utenfor våre lokaler. Vi bringer med oss atmosfæren og stemningen fra kafeen, slik at dere kan oppleve den samme gjestfriheten uansett hvor dere er. 

 

Uansett anledning, er vi her for å gjøre ditt arrangement minneverdig og smakfullt.